Home Alcoi El Telemarató Solidari del Rotary i tvA per a Càritas Alcoi aconsegueix...

El Telemarató Solidari del Rotary i tvA per a Càritas Alcoi aconsegueix recaptar 36.630 € per als més vulnerables

720
0
SHARE

Aquest diumenge 19 d’abril, tvA ha dut a terme una iniciativa solidària per a contribuir a millorar la situació de les persones i famílies amb escassos recursos a la ciutat d’Alcoi. De forma habitual són centenars de famílies les que atenen els Serveis Socials de la capital de l’Alcoià. Moltes d’elles són derivades a ens benèfics com Càritas, que durant aquesta pandèmia de coronavirus ha multiplicat les seues accions per a oferir aliments i béns de primera necessitat a aquestes persones.

L’allargament del confinament i les restriccions de mobilitat que afecten a l’economia no han fet sinó fer més complicada la situació que travessen persones i famílies amb escassos recursos econòmics. Per a contrarestar aquesta situació, el Rotary Club Alcoi i tvA han organitzat el primer Telemarató Solidari que du a terme l’única televisió de les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla.

L’esdeveninent ha comptat amb 24 actuacions de tot tipus per part d’artistes alcoians de la resta de les comarques de l’interior alacantí. A més, els telespectadors han tingut la possibilitat d’aportar donatius per a dotar de fons i productes a l’Economat de Càritas Alcoi. Les donacions han arribat per via transferència bancària o bé mitjançant l’aplicació Bizum, i han sobrepassat totes les expectatives.

Durant les 5 hores de telemarató, aquesta casa ha aconseguit recaptar un total de 36.630 euros per a la causa. Donacions provinents tant de particulars com de famílies i que faran més accessible l’arribada d’ajudes per a que cap persona es quede enrere durant la crisi sanitària i econòmica derivada del Covid19 a la ciutat dels ponts.