Home Cocentaina El Trail de la Fira de Tots Sants de Cocentaina comptarà amb...

El Trail de la Fira de Tots Sants de Cocentaina comptarà amb la col·la boració del youtuber i corredor Juan María Jiménez i el fotograf Rafa Romero

188
0
SHARE
Cartell Trail Fira de Tots Sants de Cocentaina 2022

El Trail Fira de Tots Sants de Cocentaina que serà celebrat el diumenge 6 de novembre continua completant la seua oferta per a convertir la cita esportiva en un reclam per als amants d’aquesta modalitat. Aquest esdeveniment esportiu consta de tres carreres: Trail Llarg, de 20km, Sprint Trail, de 8km, i Marxa no competitiva, de 8 km.

El recorregut compta amb dos traçats diferents, discorrent tots dos, en la seua gran majoria, pel Parc Natural de la Serra de Mariola. El traçat 1 per al Trail Llarg compta amb un desnivell aproximat de 1.140 metres, mentre que el traçat 2 per a el Sprint Trail i la marxa s’ha dissenyat amb un desnivell aproximat de 515 metres de desnivell.

El dissabte 5 de novembre el corredor i youtuber amb més de 32.000 seguidors, Juan María Jiménez, realitzarà una xerrada on donarà consells sobre entrenament, pautes per a afrontar les carreres amb èxit, dosi de motivació i anècdotes que serviran als esportistes com a impuls. A més realitzarà diversos enregistraments pels diferents recorreguts per promocionar-la.

La fotografia també serà un pilar molt important en aquesta cita esportiva gràcies a la professionalitat de Rafa Romero. El fotògraf esportiu, conegut per captar els millors moments de gran part de les carreres que se celebren en el territori valencià, també estarà a Cocentaina per a recollir les imatges més impactants de l’esdeveniment.

“Hem volgut comptar amb dos grans professionals vinculats a aquesta disciplina per a donar més prestigi a aquesta prova, tots dos són amants de la mateixa en cadascuna dels seus perfils professionals i això es notarà de cara als resultats” ha assenyalat Santi Aparisi, President del Soca-Run Club d’Esports de Muntanya

Les inscripcions en línia en les tres modalitats continuaran obertes a la pàgina web oficial fins a finals d’octubre o esgotament d’unitats. Els corredors que decidisquen la seua participació el mateix dia de la prova podran inscriure’s fins mitja hora abans de l’inici d’aquesta, amb la condició de no superar el límit de participants.