Home Alcoi El V Focuspime d’Alcoi recupera la presencialitat i es centra en els...

El V Focuspime d’Alcoi recupera la presencialitat i es centra en els nous reptes de les empreses post pandèmia

262
0
SHARE

El proper 10 de novembre és la data elegida per a recuperar presencialment la celebració de la que és ja la V edició del Focuspime Alcoi. Aquesta iniciativa té un marcat caràcter formatiu per al teixit empresarial de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Cada nova edició es centra en oferir solucions a els problemes que troben les empreses en funció del context que les envolta. En aquesta ocasió, el protagonisme és per als reptes que la pandèmia ha posat davant d’elles.

L’Àgora d’Alcoi és, de nou, l’espai elegit per a celebrar tot un seguit de xerrades i conferències amb les que traslladar als empresaris de la zona testimonis d’èxit a l’hora de repensar el model de negoci després de la crisi sanitària. Altra de les vessants importants del V Focuspime Alcoi és interconnectar a les pròpies empreses per a generar un ecosistema empresarial més col·laboratiu i menys competidor.

La jornada formativa està prevista durant tot el matí del 10 de novembre i també tracta temes com l’accés al finançament. Trobar el talent necessari per a fer evolucionar un negoci és altra de les informacions que rebran els participants en l’esdeveniment, en el que també tindran un paper important tant la sostenibilitat en les empreses com el relleu generacional en el cas de les que són familiars.

Tot l’empresariat de la muntanya alacantina està cridat a participat d’un Focuspime que ja té oberta la inscripció gratuïta a la pàgina web del CEEI Alcoi.