Home Educació El vandalisme causa de nou destrosses a l’hivernacle de l’IES La Creueta...

El vandalisme causa de nou destrosses a l’hivernacle de l’IES La Creueta d’Onil

1174
0
SHARE

Els actes vandàlics han tornat a provocar destrosses a la vila d’Onil. En el passat, aquests actes han afectat als recursos resin instal·lats, per exemple, als parcs municipals. Aquest tipus d’actes redunda en les butxaques dels veïns de la població, ja que habitualment l’Ajuntament inverteix per a reposar-los. Però ara, de nou, el vandalisme ha afectat a un dels recursos didàctics de l’Institut La Creueta.

Ubicat a les afores de la població, el centre educatiu va instal·lar fa no massa anys un hivernacle. En ell fa créixer diferents espècies vegetals de les que es poden trobar a la muntanya alacantina. Però aquesta infraestructura ha sigut ara l’objectiu dels vàndals colivencs, que han entrat a les seues instal·lacions per a provocar destrosses.

Per a aconseguir-ho han hagut de colar-se per la tanca metàl·lica que impedeix l’accés a l’hivernacle. Posteriorment, els autors han tallat les parets blanes de l’hivernacle per a accedir al seu interior, on han destrossat part de les jardineres on es criaven les plantes. Tant la Policia Local, com l’Ajuntament com el propi centre han demanat la col·laboració ciutadana per a localitzar als autors d’aquests actes per a aturar-los i que no es tornen a repetir.