Home Banyeres El voluntariat permet repartir mascaretes contra el coronavirus a tota la població...

El voluntariat permet repartir mascaretes contra el coronavirus a tota la població de Muro i pedanies

465
0
SHARE

La distància social de 2 metres entre persones és la principal mesura per a aturar els contagis. No obstant, existeixen circumstàncies en les que no és possible complir aquesta mesura, com per exemple al anar a comprar o en determinats moments de la jornada laboral. Per a aquests casos, utilitzar una mascareta sol aportar un plus de protecció personal contral el Covid19, ja que la mascareta val més per a no contagiar que per a ser impedir el contagi.

A totes les poblacions de la muntanya estan fent-se autèntics esforços per a equipar a tots els ciutadans amb aquests elements de prevenció. En la major part dels casos són voluntaris qui les manufacturen, les fan arribar a les autoritats i després les reparteixen a la població. Això és el que esta duent-se a terme durant aquesta setmana a la vila de Muro, on un grapat de voluntaris -inclosos els propis regidors- estan repartint mascaretes per a tota la població.

Al llarg de les darreres jornades i durant aquesta de dijous, més d’una vintena de voluntaris murers reparteixen a la població els dispositius de prevenció, entre els que es trobenm pantalles protectores donades per una empresa local. La campanya arriba fins a les pedanies mureres, amb la idea d’augmentar el grau de protecció front al coronavirus a la totalitat de la població murera.

14.000 mascaretes a Banyeres

També a Banyeres de Mariola el voluntariat desinteresat ha permès dotar a la població de mascaretes per a millorar la prevenció contra el contagi per Covid19. En total són més de 14.000 les mascaretes confeccionades per voluntàries de la localitat.