Home Alcoi El X Concurs de Robòtica Mòbil del Campus d’Alcoi de la UPV...

El X Concurs de Robòtica Mòbil del Campus d’Alcoi de la UPV bat el rècord amb més de 500 participants

0
SHARE
El pavelló del Campus d'Alcoi de la UPV, de gom a gom amb els concurs de robòtica.

El X Concurs de Robòtica Mòbil, organitzat pel Grup de Robòtica i Mecatrònica (GROMEP) i el Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) s’ha celebrat aquest passat divendres 10 de febrer en el pavelló d’esports de l’Edifici Georgina Blanes, dins de la programació anual de ‘Jóvenes conCiencia’ del Campus d’Alcoi de la UPV.

L’esdeveniment ha comptat amb la col·laboració de la Càtedra ‘Alcoi Ciutat del Coneixement’ signada amb l’Ajuntament d’Alcoi, l’Obra Social de Caixa Ontinyent, i amb el suport de l’empresa Multiscan Technologies.

Rècors de participants

En aquesta iniciativa van prendre part 17 instituts de La Vila Joiosa, Villena, Moixent, Algemesí, Alacant, Alcoi, Coix, Sant Joan d’Alacant, Cocentaina, Pego, Castalla, Oliva i Altea. El concurs ha anat dirigit a estudiants pertanyents a centres educatius d’Educació Secundària, Batxillerat o Cicles Formatius de Formació Professional, entitats educatives i qualsevol aficionat a la robòtica. Prop de 500 estudiants han participat, la qual cosa suposa el rècord en les 10 edicions d’aquest esdeveniment.

Aquest concurs ja consolidat té com a objectiu fomentar la robòtica estimulant l’aprenentatge en continguts científics com ara les matemàtiques, física, informàtica i mecànica. A més ha comptat amb les modalitats Recogebot LEGO, Recogebot Lliure, Lluita Lliure, Lluita LEGO, Laberint, Siguelineas LEGO i Siguelineas LLIURE.