Home Alcoi Els alcoians Manolo Gomicia i Zulima Pérez entren a formar part del...

Els alcoians Manolo Gomicia i Zulima Pérez entren a formar part del Govern de Puig

1087
0
SHARE

El Ple del Consell ha nomenat hui a l’alcoià Manolo Gomicia com a Director General de Formació i Ensenyaments de Règim Especial, depenent de la Conselleria d’Educació.

Gomicia compta amb una llarga trajectòria en el món de la docència de la qual cal destacar els seus més de 20 anys en la direcció del IES Cotes Baixes i la seua etapa en el Ministeri d’educació en el govern de Rodriguez Zapatero.

El nou Director General de Formació començarà el seu treball dilluns que ve amb una reunió amb l’actual Conseller d’Educació, Vicent Marzà.

A més, el Ple del Consell també ha nomenat en la seua sessió plenària de hui a una altra Alcoiana, Zulima Pérez Seguí, que s’incorpora al govern com a Directora General de Coordinació del Diàleg Social. Una àrea de nova creació dependent de la Secretaria Autonòmica de Presidència i que té com a objectiu reforçar la connexió entre el cap del Consell, Ximo Puig, i els agents socials.

Fins ara, Zulima Pérez va ocupar, inicialment, la secretaria autonòmica de Transparència amb el Conseller Manuel Alcaraz. Posteriorment, va passar a la subsecretaría d’Hisenda i era una de les persones més pròximes al conseller Vicent Soler. Zulima Pérez, també va formar part de la corporació municipal alcoiana, sent regidor pel partit socialista de 2003 a 2007.

Amb aquests nomenaments, Ximo Puig reforça el seu equip més pròxim, que el cap del Consell està ja començant a ultimar.