Inici Alcoi El Campus d’Alcoi de la UPV, al capdavant en aprovats d’alumnes, pràctiques...

El Campus d’Alcoi de la UPV, al capdavant en aprovats d’alumnes, pràctiques i igualtat

130
0
COMPARTIR

Un informe que avalua la qualitat de les universitats espanyoles ha situat a la Universitat Politècnica de València (UPV) -a la que pertany el Campus d’Alcoi- entre les punteres en diferents indicadors. El document analitza 48 universitats públiques i 19 privades repartides per tota Espanya seguint paràmetres con l’índex d’aprovats, el de pràctiques extra curriculars dels alumnes o la igualtat en el professorat.

En totes tres categories destaca la UPV, destacant especialment la primera d’elles. I es que els alumnes de la universitat que gestiona campus alcoià aprovaven en el curs 2006/2007 un 60,12% dels crèdits del seu grau. A dia de hui, eixe percentatge és del 83,43%, pel que els estudiants de l’ens universitari alcoià aproven un 36,8% més de crèdits que fa una dècada, abans de l’aplicació del Pla Bolònia.

També destaca la UPV en l’índex de pràctiques que els seus alumnes duen a terme fora del seu currículum formatiu, i que arriba al 23,6% dels alumnes. Aquesta xifra és quasi 10 punts superior a l’índex que registra la mitjana dels estudiants espanyols. Cosa que també ocorre en el cas de les dones en planter docent, que és del 43% en el cas de la UPV. La mitjana espanyola es queda en el 41%, tot que moltes universitats tenen moltes menys dones donant classe.