Home Cocentaina La Policia Local de Cocentaina rep 6 nous agents per a recuperar...

La Policia Local de Cocentaina rep 6 nous agents per a recuperar efectius jubilats

504
0
SHARE

Fa uns anys, un canvi en el llei permetia que agents de Policia Local que compliren una sèrie de condicions pogueren accedir a la jubilació anticipada. Llavors, varis dels integrants del cos de seguretat local de Cocentaina es van acollir a aquesta mesura i van abandonar el cos per motius d’edat. No obstant, eixos efectius perduts encara no s’havien pogut recuperar degut als dictats que estableix la Llei de Restricció de la Despesa.

No ha sigut fins els darrers dies del mes de febrer quant l’Ajuntament contestà ha pogut incorporar a 6 nous agents per a recuperar la xifra que atresorava abans de la promulgació de la llei que permetia les jubilacions. Cinc dels 6 nous efectius del cos han jurat ja el seu càrrec a la vila comtal mentre que encara en resta altre que ho farà en les properes jornades. Dels 5 que ja estan operant a Cocentaina 2 són dones i la resta homes.

Els nous agents de la Policia Local contestana provenen de diferents modalitats laborals. Tres d’ells han accedit a la plaça mitjançant el torn de mobilitat, pel que ja havien treballat a altres poblacions. Els 3 restants provenen del torn lliure dins d’una sèrie de contractacions que permeten a Cocentaina incrementar la ratio d’agents per habitant i, previsiblement, també la sensació de seguretat per a la capital del Comtat.