Home Destacats Els amants del vòlei platja disposen d’una nova pista de sorra al...

Els amants del vòlei platja disposen d’una nova pista de sorra al Poliesportiu Municipal d’Ibi

390
0
SHARE
La nova pista de volei platja resin construida a Ibi i que s'estrenarà amb les XIII hores de la disciplina.

L’Ajuntament d’Ibi ha realitzat aquest divendres 17 de juny la comprovació de les obres de construcció de la pista de sorra al Poliesportiu Municipal d’Ibi. La seva destinació és la pràctica de diferents disciplines esportives i seran estrenades aquest dissabte 18 de juny amb les celebracions de les XIII hores de vòlei platja, a les quals s’han inscrit nou equips de 4×4.

La seva construcció forma part de les ‘Ajudes econòmiques a Ajuntaments de la província d’Alacant per a la construcció, millora, ampliació o reforma d’instal·lacions esportives municipals: Pla +Esport 2021’, de la Diputació d’Alacant, amb un import de 62.924,26 euros. Aquestes obres han consistit en una zona d’entrenament en paviment bla amb sorra per a les disciplines esportives que en els entrenaments sol·liciten la possibilitat d’executar-les en una instal·lació d’aquest tipus.

Característiques

Per això, s’ha construït una pista delimitada per un muret perimetral formant un recinte de sorra de 24 x 16 m, a l’interior del qual hi ha un rectangle de 16 x 8 m. Per a facilitar el desenvolupament, la visió i per seguretat al voltant del camp de joc es disposa una banda de seguretat lliure d’obstacles de 4 m d’amplària. La superfície esportiva de joc té una capa de sorra fina, nivellada, solta i uniforme i l’enllumenat està compost per projectors LED.

Pepe Palau, tinent d’Alcalde d’Esports d’Ibi ha declarat que “estem desitjant veure com gaudeixen a la nova pista de sorra els equips inscrits a les XIII hores de vòlei platja. Es tractava d’anar complementant les instal·lacions esportives a Ibi, però també per ampliar i facilitar possibilitat als que practiquen un esport, perquè el que té de bo moltes disciplines és que també permeten experimentar i provar noves modalitats en diferents tipus de sòl. Estem segurs que serà un espai molt demandat que millorarà i complementarà la qualitat de la pràctica esportiva dels usuaris del Poliesportiu d’Ibi”.