Home Alcoi Els aparcaments intel·ligents del Centre d’Alcoi reben ajudes per valor de 21.000...

Els aparcaments intel·ligents del Centre d’Alcoi reben ajudes per valor de 21.000 euros

0
SHARE

La creació de 3 zones d’aparcament al Centre de la ciutat d’Alcoi ha sigut ben valorada per la Cambra de Comerç d’Espanya. Aquest es té capacitat per a gestionar fons comunitaris que, en torn a la innovació, vagen orientats a millorar l’estat del comerç d’una determinada localitat.

La creació dels aparcaments a la zona de Maçanes, Verge Maria i Sant Miquel del casc antic alcoià, escomesa enguany, busca precisament eixe objectiu, entre altres. Amb la creació d’aquestes zones, es tracta d’oferir al barri places d’estacionament que eviten el trànsit rodat pel Centre d’Alcoi, al temps que permeten tindre plaça a prop dels comerços cèntrics.

Si a tot això se li afegeixen les característiques innovadores del projecte, que controla les places disponibles amb sensors i panells informatius al barri, la Cambra de Comerç d’Espanya ja té argumentari per a premiar el projecte alcoià. L’ajuda suposa un total de 21.000 euros, amb els que poder optimitzar aquestes zones, limitades en quant a places d’aparcament i, encara, un tant desconegudes per la ciutadania.