Inici Economia L’atleta colivenc Jorge Ureña apadrina la collita alacantina de vi d’aquest 2019

L’atleta colivenc Jorge Ureña apadrina la collita alacantina de vi d’aquest 2019

224
0
COMPARTIR

Durant aquestes dades, els productors de vi de la província d’Alacant es troben recollint el raïm amb el que elaboraran els reputats caldos característics d’aquesta terra. Tot i que la major part de la producció es concentra a les comarques del Vinalopó, ha sigut un veí de la muntanya alacantina, i concretament de vila d’Onil, el que ha apadrinat una nova campanya vinícola.

Es tracta de l’atleta i vigent Campió d’Europa d’Heptatló en pista coberta, a més de plusmarquista mundia de proves combinades Jorge Ureña. Convidat pels representants de la Denominació d’Origen Vins d’Alacant, Ureña ha sigut la figura encarregada d’obrir la temporada de collita per als productors alacantins. Un fet que suposa per a l’esportista colivenc tot un orgull.

La denominació d’origen alacantina ha elegit a Ureña a tenor dels seus bons resultats esportius durant el 2019. L’atleta ha volgut destacar també l’esforç que els productors de vi fan per a elaborar grans caldos amb els que acompanyar qualsevol esdeveniment.