Home Destacats Els artistes Fallers “Art de Foc” han patit agressions homòfobes a la...

Els artistes Fallers “Art de Foc” han patit agressions homòfobes a la ciutat de València

626
0
SHARE

El artistes Fallers “Art de Foc”, procedents d’Onil, han patit un violent atac homòfob a Ciutat Vella (València) mentre acudien a l’acte de presentació d’esbossos de la Falla Ferran el Catòlic-Erudit Orellana-Juan de Mena, una de les seues falles contractades.

Segons ha manifestat la Falla a les xarxes socials, el agresors després de la insultar-los i increpar-los han continuat amb les agressions físiques, fins a tal punt que han necessitat atenció d’urgències. Al crit de “maricones” els han increpat i agredit, escopint a José Luís en la cara i arribant a trepitjar a Vícente fins al punt de trencar-li el peu a l’altura del 5° metatarso.
La falla ha condemnat l’acte i ha assegurat que no faran “ni un pas arrere” davant aquesta mena d’agressions i actes.TvA ha contactat amb les víctimes i es troben a comissaria denunciant els fets.
La Junta Central Fallera també ha expressat en les xarxes una “total condemna i rebuig” a aquesta agressió homofòbica. En aquesta línia, ha reivindicat el caràcter “lliure, plural i divers” de les Falles i ha donat suport a la parella agredida.