Home Sanitat Els Bombers Forestals amb base a Tibi duen a terme desinfeccions contra...

Els Bombers Forestals amb base a Tibi duen a terme desinfeccions contra la Covid al casc urbà

0
SHARE

La lluita contra la pandèmia segueix sent la prioritat absoluta de la major part de les administracions. En els primers mesos de la crisi, amb el confinament, pràcticament a diari es repetien imatges de desinfeccions a cada població. Mitjançant productes com lleixius o clor, tant brigades municipals com altres cossos d’emergències van dur a terme deseinfeccions pels llocs més concorreguts de cada localitat.

Aquestes tasques es concentren ara majorment en infraestructures públiques i centres educatius, on es congreguen la major part de les concentracions de persones en pandèmia. Però a municipis com Tibi encara s’executen deseinfeccions a més gran escala, com la que han dut a terme aquesta setmana els Bombers Forestals destacats a la població de la Foia de Castalla.

Amb els seues vehicles equipats amb desinfectant, els efectius han recorregut bona part de la població, prestant especial atenció a indrets com la llar del jubilat o les places i parcs de la localitat. L’objectiu d’aquestes tasques no és altre que impedir l’expansió del coronavirus per Tibi.