Home Destacats Els colivencs Antonio Martínez i Andreu Blanes, amb les medalles en el...

Els colivencs Antonio Martínez i Andreu Blanes, amb les medalles en el punt de mira als Mundials de Trail de Tailàndia

724
0
SHARE
L'equip espanyol per al Mundial de Trail de Tailàndia, amb els dos colivencs inclosos.

Al llarg de tota aquesta setmana, dos dels principals noms de l’esport de muntanya a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla es troben concentrats al lloc de celebració del I Mundial de Muntanya i Trail que es disputa a Tailàndia. Son Antonio Martínez i Andreu Blanes, tots dos nascuts a Onil i que suposen dos de les principals apostes d’aquest esport a nivell nacional.

Les pricipals proves comencen aquest divendres, encara que el desfase horari farà que siga de matinada quan es puguen veure les proves per televisió o Youtube. Així, aquesta nit de divendres 4 al dissabte 5 de novembre debuta Martínez a partir de la 1.30h de la matinada. Ho fa en la prova de Trail Running, amb una llargària de 38km i bones expectatives. La gestió de la cursa serà un dels principals hàndicaps per a l’atleta colivenc, que somnia amb arribar a les medalles.

El proper diumenge 6 des de les 3.45h de la matinada serà el torn per a l’altre colivenc que participa en aquest campionat. Andreu Blanes participa en la prova Classic Up&Down d’11,2km de llargària. L’objectiu del colivenc també és lluitar per les medalles després d’haver guanyat una de les proves més importants de l’especialitat –la Siérre Zinal-, per davant del mític corredor espanyols Kilian Jornet.

Carrera en condicions extremes

Tant Blanes com Martínez porten dies a terres del sud-est asiàtic tractant d’aclimatar-se a unes condicions de calor extrem degut a les elevades temperatures. Abans, han estat durant 3 setmanes concentrats en altura i la darrera entrenant simulant condicions de calor a la seua localitat natal: Onil. Totes les carreres es poden seguir a través del canal de Youtube World Champs Thailand.