Home Destacats Els colivencs Cèsar Albero i Pepe Berenguer es proclamen campions autonòmics de...

Els colivencs Cèsar Albero i Pepe Berenguer es proclamen campions autonòmics de trial en categories TR3 i TR4

0
SHARE
Cèsar Alberto (moto) competeix a La Nucia amb el suport de Pepe Berenguer (a peu).

Bones notícia per als esports de motor a les comarques de l’interior de la província d’Alacant, que es sumen a les que arriben des d’un llarg rastre de modalitates esportives. En aquest cas es tracta de trial, una vessant del motociclisme que consisteix en superar circuits amb bots i grans desnivells amb la mínima quantitat de petjades possibles sobre el sòl.

Els bons resultats han arribat en aquesta ocasió de la mà de dos pilots naturals d’Onil: Cèsar Albero i Pepe Berenguer. Cadascun d’ells ha participat aquesta temporada en el Campionat Autonòmic de Trial en categoria TR3 i TR4 respectivament -les categories fan referència a trans d’edat i també a la necessitat de personal de suport a banda del pilot, com ocorre en TR3-.

Doble victòria

La temporada ha sigut per a emmarcar per a tots dos pilots, ja que els dos han aconseguit el títol de campió autonòmic en la seua categoria. Ha sigut després de la disputa de la prova final a La Nucia, en la que Albero ha sigut segon però ha sumat suficients punts per a guanyar el campionat; mentre que Berenguer ha aconseguit imposar-se tant en la prova nuciera com en la general del campionat.

Tots dos comptem amb patrocinis eixits d’empreses de la Foia de Castalla, que els han possibilitat competir en les proves que composen el campionat regional valencià.