Home Cocentaina Els contestans presenten 17 propostes als Pressupostos Participatius de 2021 a Cocentaina

Els contestans presenten 17 propostes als Pressupostos Participatius de 2021 a Cocentaina

250
0
SHARE

Les propostes estan pendents de l’estudi de viabilitat per part del personal tècnic municipal. La votació de les propostes que resulten viables tindrà lloc la setmana del 12 al 18 d’abril.

El passat mes de gener es va posar en marxa el procés del Pressupost Participatiu de Cocentaina per a aquest any 2021 i, com ve sent habitual en cada anualitat, va començar amb una campanya publicitària per a donar a conèixer el termini per a presentar propostes. El termini es va tancar el passat dilluns 1 de febrer a les dotze de la nit i, fins a aqueix moment, s’han presentat un total de 17 propostes de diversa índole que engloben diferents àmbits i sectors.

La llista de propostes presentades i s’informa que tant la sol·licitud completa -òbviament sense mostrar les dades personals de qui la presenta, com també els annexos adjunts, si n’hi ha- es podran consultar en la pàgina web de Cocentaina Participa: https://www.cocentainaparticipa.com/ca/

Les propostes ciutadanes van des d’equipaments als parcs i jardins fins a la creació de carrils bici, passant per treballs de restauració a indrets patrimonials de la vila comtal, millorar la informació turística, certamens literaris o monuments.

La Regidora de Participació Ciutadana, Maite Valls, s’ha mostrat molt satisfeta tant per la gran quantitat de propostes que s’han presentat en aquesta edició, marcada per una situació sanitària tan adversa i preocupant com l’actual, però ha subratllat el fet que la campanya publicitària ha funcionat molt bé i això ha propiciat que tantes persones, a les quals ha agraït sincerament la seua participació, han pensat en el seu poble i s’han decidit a presentar una proposta per a millorar-lo.