Home Alcoi Els cursos de les Aules de la Tercera Edat d’Alcoi donaran cabuda...

Els cursos de les Aules de la Tercera Edat d’Alcoi donaran cabuda a vora 30 majors més el proper curs

0
SHARE

Les aules de la tercera edat encaren el curs 2018/2019 amb un total de 597 persones inscrites, 461 dones i 136 hòmens, tots ells amb edats compreses entre els 60 i els 90 anys. Aquest volum d’inscrits és sensiblement superior al del curs passat, al qual es van inscriure 27 persones menys. L’oferta de les aules continua sent d’11 activitats diferents, per a cada una de les quals es programen d’1 a 8 grups en funció de la demanda. Seguint la tendència d’altres anys, l’activitat amb més inscrits és gimnàstica, amb 247; seguida per ioga, amb 107; i balls de saló, amb 104.

Cal remarcar que, encara que són 597 les persones inscrites, s’han enregistrat 810 inscripcions, ja que cada persona pot participar en un màxim de fins a tres activitats. Aquesta dada també és superior a la del curs passat, en el qual es van fer 763 inscripcions. D’altra banda, des de la coordinació de les aules s’assegura que de les 26 matrícules que van quedar en llista d’espera, soles 4 no s’han pogut materialitzar finalment.

L’inici de les activitats tindrà lloc el 17 de setembre, les quals es prolongaran fins a juny de 2019. Encara que el termini de matriculacions va finalitzar el passat 29 de juny, al llarg del curs s’obriran altres terminis per tal de formalitzar la matricula. Paral·lelament, els alumnes tenen en maig la possibilitat de renovar la seua matricula de cara al curs següent.

A la següent direcció es troba el full d’inscripció, amb tota l’oferta detallada d’activitats per al proper curs: https://www.alcoi.org/export/sites/default/es/areas/bienestar_social/noticias/descarga/INSCRIPCION-CURSO-18-19.pdf.

La regidora de Polítiques Socials, Aroa Mira, recorda que “les activitats sòcio-culturals, ocupacionals, artístiques i recreatives que s’ofereixen són una manera perfecta per a fomentar la relació interpersonal i de convivència entre els majors, promoure la consciència d’utilitat i autoestima, i estimular el manteniment actiu tant en l’aspecte físic com psicològic dels majors”.