Home Alcoià Les Mancomunitats de l’Alcoià-Comtat i la Vall d’Albaida presenten el programa de...

Les Mancomunitats de l’Alcoià-Comtat i la Vall d’Albaida presenten el programa de ‘Senderisme entre muntanyes’ 2018

0
SHARE

La Mancomunitat de l’Alcoià-Comtat, juntament amb l’entitat organitzadora, la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, han presentat la programació de les rutes de ‘Senderisme entre muntanyes’. Aquesta col·laboració entre Mancomunitats té com a objectiu donar a conéixer la natura i cohesionar el territori.

Les rutes es duran a terme durant els mesos de setembre a desembre, i recorreran els principals paratges de les tres comarques els dissabtes i diumenges. Per tal de participar en les activitats, cal inscriure’s de forma gratuïta mitjançant un formulari (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfFGWqOjnSGbE-45Mcru991BkshpBkkOQsyFkp-NDCo-kL_zw/viewform). La programació començarà a Cocentaina, des d’on arrancarà la Ruta de l’Edat Mitjana a l’Art Deco i finalitzarà el 16 de desembre, a Atzeneta d’Albaida. Al web de la Vall d’Albaida (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfFGWqOjnSGbE-45Mcru991BkshpBkkOQsyFkp-NDCo-kL_zw/viewform) es pot consultar tota l’oferta de rutes.

Totes les rutes començaran a les 9 del matí des de l’Ajuntament del municipi, excepte en els casos en què s’especifica un altre punt o horari al fullet informatiu. Es recomana que els assistents duguen esmorzar, aigua, gorra, protector solar i roba i calcer adequats.