Inici Alcoià Els departaments allotjats en barracons a l’Hospital Verge dels Lliris passaran a...

Els departaments allotjats en barracons a l’Hospital Verge dels Lliris passaran a les antigues cuines

396
0
COMPARTIR

No sols alguns centres educatius de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla pateixen per haver de donar classes en aules pre fabricades. També ocorre amb altra de les potes de l’estat del benesgtar, i curiosament també en altre sector públic com és el de la Sanitat. A infraestructures sanitàries com l’Hospital Verge dels Lliris d’Alcoi existeixen barracons des de fa una dècade, en els quals s’han prestat aquests serveis durant tot eixe temps.

Ara, la Conselleria de Sanitat Universal de la Generalitat Valenciana ha buscat una forma de solucionar aquest fet. Els departaments allotjats en barracons, entre els que es troba el d’Oftalmologia, seran traslladats a les antigues cuines del centre. D’aquesta forma, es pretén desallotjar les dependències pre fabricades que s’ubiquen al pati interior de l’hospital.

Amb aquest nou repartiment de dependències es vol millorar la situació dels departaments que han estat 10 anys en barracons. Aquestes infrestructures no compleixen amb els estàndards per a prestar un servei públic com el sanitari, ja que no tenen suficient aïllant contra temperatures extremes i pateixen filtracions i goteres cada vegada que es produeixen precipitacions d’una certa entitat.