Home Esports Una pista esportiva enceta les millores al parc del barri de Campos...

Una pista esportiva enceta les millores al parc del barri de Campos a Ibi

1037
0
SHARE

Els veïns del barri de Campos d’Ibi compten des d’ara amb una nova infraestructura esportiva que complementa el parc d’aquesta zona de la localitat. Amb una extensió de vora 3.300 m2, és una de les zones verdes més grans de la població. És visitat per centenars de persones degut als variats equipaments amb que compta, especialment en cap de setmana, quan també es poden celebrar en ell fins a rostides.

L’Ajuntament d’Ibi ha invertit poc més de 46.000 euros, amb els que eliminar les pendents del parc per a poder construir una pista multiesports en terreny pla. Futbol sala o bàsquet són algunes de les disciplines que es poden practicar en les noves instal·lacions, dins d’uns treballs que responen a les demandes ciutadanes per a crear equipament al parc.

La construcció de la nova pista és el primer pas de les millores amb que el Consistori iberut té previst equipar el parc de Campos. Es vol consolidar-lo com a zona verda amb la millora i adequament de les espècies presents en ell. A més, els rostidors també es veuran millorats aïllant-los per a donar més seguretat a l’hora d’encendre foc al parc.