Inici Alcoià Els familiars de residents de Domus Vi d´Alcoi estudien presentar un contenciós-administratiu...

Els familiars de residents de Domus Vi d´Alcoi estudien presentar un contenciós-administratiu perquè no s’allargue el procés judicial.

230
0
COMPARTIR

El dissabte va tindre lloc una concentració davant de la residència Domus Vi d’Alcoi per a reclamar Justícia i Dignitat.
Van ser un centenar les persones que es van concentrar al carrer Oliver per a acompanyar i mostrar el seu suport als familiars dels residents del centre, un dels mes castigats d’aquesta pandèmia, en què van morir 73 persones.
L’acte va estar presidit per dues cadires de rodes i diverses pancartes reclamat els drets dels residents de centre i conclos amb un sonor aplaudiment.
Portaveus de l’associació ens van explicar durant la concentració que la investigació ja ha conclòs i que en aquests moments estan decidint si presenten una querella en els jutjats d’Alcoi o un contenciós-administratiu, amb l’objectiu que no s’allargue aquest sofriment. Segons paraules del president de l’associació José Luis García, volen que això es tanque al més prompte possible i amb una sentència el mes justa possible
Els familiars, a més, consideren positiu que s’haja apartat a la responsables de direcció fins al moment i haja sigut substituïda per l’Assistenta Social del centre, esperant que s’òbriga un canvi en la comunicació amb els familiars i les visites.