Home Alcoi Els més joves d’Alcoi, convocats al seu particular concurs de talents el...

Els més joves d’Alcoi, convocats al seu particular concurs de talents el proper 11 de setembre

223
0
SHARE

El divendres 11 de setembre tindrà lloc a les 19.30 hores un concurs de talents en l’Auditori Amando Blanquer, ubicat en el parc de la Zona Nord de la ciutat d’Alcoi. Està destinat a participants de 4 a 14 anys i estarà presentat pel mag i il·lusionista Hugo, col·laborador d’aquesta casa, tvA.

Podrà participar qualsevol persona d’aquesta edat que vulga ballar, cantar, fer màgia, contar acudits o mostrar qualsevol talent. Es poden fer les inscripcions per WhatsApp enviant el missatge ‘Inscripció concurs de talents’ al 650377781 fins al 9 de setembre. És important recordar que els grups de música hauran de dur el seu propi equip de so.

El primer premi serà un sopar i quatre entrades de cinema, el segon premi un sopar i el tercer quatre entrades de cinema. En el cas de ser per a un grup el premi de les entrades de cinema, hi haurà per a totes les persones que l’integren.

“Presentem una activitat dirigida a xiquets i xiquetes, ja que sabem que la infància de la nostra ciutat té molts talents i amb aquest esdeveniment podran mostrar les seues habilitats al món” explica la regidora d’Infància i Adolescència, Aranza de Gracia. Aquesta iniciativa busca també destapar alguns dels principals atributs artístics a les noves generacions d’una ciutat que porta la Cultura en el seu ADN.