Home Alcoi Els més joves d’Alcoi, convocats al seu particular concurs de talents el...

Els més joves d’Alcoi, convocats al seu particular concurs de talents el proper 11 de setembre

0
SHARE

El divendres 11 de setembre tindrà lloc a les 19.30 hores un concurs de talents en l’Auditori Amando Blanquer, ubicat en el parc de la Zona Nord de la ciutat d’Alcoi. Està destinat a participants de 4 a 14 anys i estarà presentat pel mag i il·lusionista Hugo, col·laborador d’aquesta casa, tvA.

Podrà participar qualsevol persona d’aquesta edat que vulga ballar, cantar, fer màgia, contar acudits o mostrar qualsevol talent. Es poden fer les inscripcions per WhatsApp enviant el missatge ‘Inscripció concurs de talents’ al 650377781 fins al 9 de setembre. És important recordar que els grups de música hauran de dur el seu propi equip de so.

El primer premi serà un sopar i quatre entrades de cinema, el segon premi un sopar i el tercer quatre entrades de cinema. En el cas de ser per a un grup el premi de les entrades de cinema, hi haurà per a totes les persones que l’integren.

“Presentem una activitat dirigida a xiquets i xiquetes, ja que sabem que la infància de la nostra ciutat té molts talents i amb aquest esdeveniment podran mostrar les seues habilitats al món” explica la regidora d’Infància i Adolescència, Aranza de Gracia. Aquesta iniciativa busca també destapar alguns dels principals atributs artístics a les noves generacions d’una ciutat que porta la Cultura en el seu ADN.