Home Destacats Els ‘Mosquidolls’ repel·lents de mosquits, únics arreu del món i fabricats a...

Els ‘Mosquidolls’ repel·lents de mosquits, únics arreu del món i fabricats a Onil, arriben cara a l’estiu als supermercats espanyols

659
0
SHARE

Arriba el bon temps i en en poc més d’un mes arribarà l’estiu, que torna també al costat dels mosquits. Una empresa valenciana del sector jogueter va crear recentment uns ninots repel·lents de mosquits, productes que es vendran pròximament en supermercats espanyols.

La fàbrica de nines Berjuan -nascuda a Onil- ha creat una col·lecció de peluixos repel·lent de mosquits, apte per primera infància i nens. La seva tecnologia ha estat estudiada durant molts anys per així ser llançada finalment al mercat. Aquesta consta d’un micro encapsulat de citronela que, al contacte físic mitjançant el fregat, allibera el repel·lent de mosquits amb una durabilitat mínima de dos mesos.

Aquest producte en forma de peluix, estarà disponible d’ací a poc a supermercats a nivell nacional. Amb això es pretén arribar a moltes llars amb aquest producte, que a més de ser educatiu, protegirà molts xiquets i adults de les picades dels principals mosquits transmissors de malalties.