Home Alcoià Els municipis de l´Alcoia i el Comtat es beneficiaran de les ajudes...

Els municipis de l´Alcoia i el Comtat es beneficiaran de les ajudes que la Conselleria d’Economia Sostenible destinarà a la millora i modernització de les àrees industrials

199
0
SHARE

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha anunciat que el Ivace subvencionarà en 2021 “les obres per a les actuacions de millora i modernització d’un total de 262 àrees industrials de 162 municipis i 30 comarques de la Comunitat Valenciana”, entre les que es troven el municipis de l´alcoia i el Comtat.
Será una línia específica de dos milions d’euros dirigida a 12 polígons industrials de nou localitats i set comarques en risc de despoblació, entre les que es trova Beniarres i una altra línia pressupostària de 32,2 milions d’euros per a la resta de municipis.

Climent ha explicat que la intensitat de les ajudes que se subvencionaran seran del 100% per als polígons de municipis en risc de despoblació i del 82,67% per a la resta d’àrees empresarials.

Estes per a la millora i modernització “es van convocar per primera vegada en la Comunitat l’any 2017 i s’han consolidat com una eina que cada any va assentant-se entre els municipis i comarques i va millorant el seu acolliment en tot el territori”.

A mes a mes la Conselleria i l’Ivace continuaran treballant en el desenvolupament i implantació de la Llei d’Àrees Empresarials en la Comunitat amb iniciatives com les ajudes per a la millora de polígons i per a això l’Ivace estudiarà la possibilitat d’ampliar i modernitzar les actuacions subvencionables en els pròxims anys perquè puga beneficiar-se un major nombre d’àrees.