Home Cocentaina Els pensionistes de la muntanya convoquen una jornada reivindicativa a Cocentaina

Els pensionistes de la muntanya convoquen una jornada reivindicativa a Cocentaina

766
0
SHARE

Un dels efectes de la crisi econòmica encetada al 2008 fou l’empitjorament de les condicions econòmiques i vitals per a totes aquelles persones que no disposaren de recursos econòmics sufucients. Entre elles, un dels col·lectius més nombrosos en l’actualitat en un país com Espanya. Es tracta dels pensionistes, que depenen pràcticament d’aquest ingrès -guanyat al llarg de tota una vida laboral- per a poder viure.

Les contínues retallades dels successius governs en les pensions han detonat tot un moviment de protesta per a defensar-les. Moviment que arriba també a les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla amb la Coordinadora de Pensionistes que avarca aquestes comarques. El col·lectiu porta ja anys protestant contínuament per a reivindicar unes pensions adequades a la vida actual, i el cap de setmana del 14 de març programa un acte a Cocentaina.

Es tracta d’una jornada que es celebrarà al Centre Social Real Blanc, i que comptarà com  a ponents amb persones implicades en la gestió dels moviment dels jubilats. A l’acte -que s’enceta a partir de les 11 del matí- estan convocats no únicament els pensionistes, sinó també tota aquella persona interessada Després de tot, un dels principals arguments de la Coordinadora és que les pensions afecten a tota la població, ja que els joves de hui en dia seran els pensionistes del futur.

L’Ajuntament de Cocentaina s’ha sumat a la reivindicació del col·lectiu després de reunir-se amb els seus responsables.