Home Destacats Ibi inaugura un skate park de referència a la província en honor...

Ibi inaugura un skate park de referència a la província en honor a ‘l’Heroi del monopatí’

0
SHARE

Ibi compta des d’ara amb una nova infraestructura esportiva que busca complementar l’oferta d’oci saludable per als joves de la localitat. Es tracta d’un skate park, demandat pel col·lectiu durant els darrers anys, i que compta amb totes les condicions per a ser referent a nivell provincial. L’Ajuntament ha invertit més de 134.000 euros de fons propis per a una infraestructura que rep el nom d’Ignacio Echeverria, més conegut com ‘l’Heroi del Monopatí’.

Des de fa algun temps, la vila d’Ibi registra un increment de l’activitat patinadora entre els seus veïns més joves. Els amants de les disciplines de patinatge van augmentant les seues files, però fins ara, no existia a la població cap ubicació ‘oficial’ on poder gaudir de la seua passió. Aquesta ha sigut, de fet, una de les principals reivindicacions dels joves iberuts cap a l’Ajuntament durant els darrers exercicis. Tant que el Consistori ha fet d’aquesta una de les seues apostes en matèria de joventut i amb els ulls posats en convertir-se en referència dels esports moderns a la província.

Per això, l’administració local iberuda ha invertit més de 134.000 euros en adaptar una superfície de quasi 3.000 m2 per a que siga utilitzada com a skate park. La inauguració ha comptat amb una nodrida presència esportiva i social de la vila joguetera per a estrenar una nova infraestructura dedicada a l’esport. A més, s’ubica annexa al poliesportiu municipal, pel que congrega una major oferta d’oci saludable per als joves de la localitat. La posada en marxa del nou skate park ha sigut possible gràcies al romanent positiu de tresoreria de l’Ajuntament iberut.

Ibi ha volgut també reconèixer amb la inauguració la figura d’Ignacio Echeverria, el conegut com a ‘Heroi del Monopatí’. El jove fou assassinat a Londres mentre tractava de salvar la vida a diverses víctimes d’un terrorista. Membres de la seua família han acudit a Ibi per a presenciar l’acte d’inauguració en honor al jove skateboarder. El nou parc aspira a ser un referent a tota la província, ja que compta amb un ampli ventall d’obstacles i rampes en les que els amants del patinatge poden dur a terme les seues maniobres sobre un circuit amb forma d’infinit.

El nou skate park iberut compleix totes les condicions de seguretat per a oferir grans dosis de diversió als patinadors.