Home Alcoi Els Premis de l’Esport d’Alcoi guardonaran l’esforç del judoka Gaizka Porras i...

Els Premis de l’Esport d’Alcoi guardonaran l’esforç del judoka Gaizka Porras i la gimnasta Laura Casabuena a competicions nacionals i internacionals

0
SHARE

El proper divendres 16 de desembre tindrà lloc a la sala Àgora d’Alcoi l’edició de 2022 de la Gala de Premis de l’esport. Una gala presentada per Ajo Valls, companya d’aquesta casa, que tindrà com a padrí a Diego García Carrera, un especialista en la disciplina de la marxa, campió d’Espanya de 20 km, que va obtenir la medalla de bronze representat Espanya en els Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

Durant la gala seran atorgats els reconeixements de l’any a Gaizka Porras, un judoka alcoià que ha estat guardonat amb el premi Juan Agudo Garat al millor esportista d’Alcoi 2022, i a Laura Casabuena, a qui atorguen el guardó a la Millor Esportista Promesa de la Promoció 2022. Ambdós amb un historial de medalles i premis en infinitud de competicions nacionals i internacionals.

A més, en aquesta gala es donaran a conéixer els noms dels esportistes seleccionats dels 41 que havien sol·licitat ser becats amb 14.000 euros a repartir. En total en són 20, tretze dels quals són xiques, presentant un augment de representació femenina respecte a altres anys. Els esports practicats pels becats són gimnàstica rítmica i artística, judo, bmx, orientació, atletisme, tir amb arc, natació, escacs, marxa, trial, triatlons i skateboarding.

Per últim, també s’atorgaran diferents mencions al Club Aikido Alcoi Om, amb motiu del 25é Aniversari de la seua fundació i en reconeixença de la gran labor que realitza a la ciutat en la modalitat esportiva d’aikido, el Club Noubrot Bàsquet Alcoi, per l’ascens a la Primera Divisió de l’equip masculí, i el Club Bàsquet Joventut d’Alcoi, per l’ascens de l’equip júnior a la màxima competició autonòmica masculina.