Home Banyeres Els Premis Nacionals de la Moda reconeixen la trajectòria d’una empresa tèxtil...

Els Premis Nacionals de la Moda reconeixen la trajectòria d’una empresa tèxtil de Banyeres

336
0
SHARE

El tèxtil és un dels sectors més rellevants en l’economia de les comarques de la muntanya alacantina, on existeixen desenes d’empreses del ram. Bona part d’elles compten amb una dilatada trajectòria dins del mercat, avarcant vessants com el tèxtil-llar o la moda. Precisament aquesta darrera ha celebrat l’entrega dels Premis Nacionals de la Moda, que reconeixen a les principals mercantils espanyoles en el sector.

Els guardons reconeixen diferents especialitats dins de la moda, entre les que es troba la trajectòria professional de les empreses. Un premi que ha recaigut en una empresa radicada a Banyeres, on porta produïnt des del 1947. Es tracta de Filatures Ferre, una empresa familiar que porta més de 70 anys abanderant la producció de teixits de qualitat, fet que ha motivat el guardó.

La mercantil banyeruda ha compartit escenari en l’entrega dels premis amb altres tan conegudes com Bimba&Lola o el dissenyador Custo Dalmau, cosa confirma la qualitat dels guardonats. L’entrega haestat presidida per la reina Letizia i ha comptat amb la presència de representants governamentals, com la Ministra d’Indústria Reyes Maroto.