Home Ibi Els socialistes d’Ibi demanen una reunió per a garantir l’electricitat a la...

Els socialistes d’Ibi demanen una reunió per a garantir l’electricitat a la indústria

1281
0
SHARE

El Grup Municipal Socialista d’Ibi ha sol·licitat una reunió amb els representants de l’empresa Iberdrola, encarregada de bona part del suministrament elèctric a la localitat. El motiu no és altre que tractar tot allò relacionat amb les necessitats energètiques de les empreses d’Ibi. En la missiva socialista també s’insta a l’empresa a acordar una data per a aquesta reunió “al més aviat possible” a causa del “gran interès del tema a tractar“.

La portaveu del Grup Municipal Socialista iberut, Susana Hidalgo afirma que “des de moltes empreses ens traslladen les dificultats que troben per ampliar la seva activitat a causa de l’escàs subministrament energètic, plantejant fins i tot traslladar-se a altres municipis, cosa que en el Grup Socialista ens preocupa i considerem que cal abordar de forma prioritària”.

Tot després de la posada en marxa de la nova subestació de Bastà a Castalla, que alleugerarà la càrrega de treball de la subestació d’Ibi, que fins ara repartia tota l’electricitat que necessiten les localitats de la sub comarca de la Foia de Castalla.