Home Alcoi Les Escoles d’Estiu gratuïtes de l’Ajuntament d’Alcoi finalitzen amb un èxit rotund

Les Escoles d’Estiu gratuïtes de l’Ajuntament d’Alcoi finalitzen amb un èxit rotund

0
SHARE
Xiquets a l'escola d'estiu gaudint d'una activitat a la naturalesa.
Xiquets a l'escola d'estiu gaudint d'una activitat a la naturalesa.

El passat 30 d’agost van finalitzar les Escoles d’Estiu gratuïtes realitzades per l’Ajuntament d’Alcoi dirigides a xiquets i xiquetes de 3 a 14 anys. Aquestes escoles van completar totes les places, que eren 400, 50 per quinzena i escola, i es van desenvolupar en la Piscina Municipal José Trenzano Alós i al Parc Natural de la Font Roja.

Les Escoles s’han dut a terme dins del Pla Corresponsables, tal com ja es va fer amb l’escola de la Setmana de la Primavera i han sigut finançades amb càrrec als Fons rebuts del Ministeri d’Igualtat, secretària d’Estat d’Igualtat i contra la violència de Gènere, amb un total de 171.512,75 € de subvenció.

Segons ha ressaltat l’equip educatiu de les escoles d’Estiu, “aquest projecte ha sigut un èxit, s’han complit amb escreix les expectatives que es van marcar al principi de les escoles, i la satisfacció més gran ha sigut veure com han espremut cada activitat els xiquets i xiquetes d’Alcoi”.

Les activitats més destacables han sigut les classes d’iniciació d’esports menys coneguts com, per exemple, el Rugbi, de la mà de l’Alcoi Rugbi Club, gimcanes esportives i jocs d’aigua entre altres, a més de descobrir el nostre entorn pròxim gràcies a les excursions pel Parc Natural de la Font Roja i a l’espai natural de Serelles, a més de les activitats multiaventura i aquàtiques.

Una vegada han finalitzat les escoles s’han avaluat els 120 qüestionaris de satisfacció rebuts. Des de l’ajuntament asseguren que totes les famílies que han participat afirmen que els ha encantat l’experiència i han gaudit d’un gran estiu, que repetiurien en les pròximes edicions i recomanen aquesta iniciativa a tothom.