Home Alcoi Els tres principals clubs de fans de tot el món donen elements...

Els tres principals clubs de fans de tot el món donen elements per a exposar en el Museu de Camilo Sesto a Alcoi

0
SHARE
Raül Llopis i representants de clubs de fans de Camilo Sesto.

Representants de tres dels clubs internacionals de fans més importants de Camilo Sesto s’han traslladat fins a Alcoi per a formalitzar la donació de diferent material que serà exposat i custodiat en el futur museu del cantant. Entre les donacions destaquen les entrades a concerts, fullets i publicacions aportades per Gabriela Rodríguez, del club de fans de Camilo Sesto a l’Argentina, el primer que es va fundar a tot el món.

Així mateix, María Jesús Núñez, del club de fans d’Espanya -el segon creat en el món- ha aportat una placa de l’any 1976 que s’anava a entregar a Camilo en un acte que va haver de suspendre’s a causa de la malaltia del cantant, així com uns escrits en els quals Camilo responia a les preguntes de les sòcies del seu club de fans.

Des del club de fans de Camilo Sesto a València, la seua fundadora i amiga personal de l’artista, Fernanda Morcillo, ha entregat dues fotografies de 1984, quan el van nomenar faller d’honor de la Falla de Peris i Valero a València.

En el consistori els ha rebut el Regidor de Cultura, Raül Llopis, qui ha destacat la importància d’aquesta donació. “És una mostra de la importància i la rellevància nacional i internacional de Camilo, que ens permet conéixer una mica millor al cantant i a la persona. Des de l’Ajuntament d’Alcoi agraïm aquestes donacions i ens comprometem a custodiar-les amb la màxima cura, sent conscients del gran afecte amb el qual les han entregades des dels respectius clubs de fans”.