Inici Destacats Els vehicles deixaran de poder accedir i aparcar al Barranc dels Molins...

Els vehicles deixaran de poder accedir i aparcar al Barranc dels Molins d’Ibi

384
0
COMPARTIR

Ibi és la porta d’entrada des del sub al parc natural de la Font Roja, un dels principals espais naturals de l’interior alacantí. Un fet que provoca que dia rere dia siguen molts els vehicles que estacionen al punt d’entrada del parc, conegut com a Barranc dels Molins. Aquest fet provoca problemes per als usuaris prioritaris del paratge, els senderistes, al temps que pot impedir una correcta atenció en cas d’emergència.

Per això, l’Ajuntament d’Ibi ha decidit aturar aquest fet clausurant tant la circulació com l’estacionament de vehicles al Barranc dels Molins. La decisió ha sigut presa per la Regidoria de Medi Ambient després de consultar amb el Consell de Medi Ambient iberut. L’objectiu és mantenir el paratge en el millor estat possible i millorar la seguretat en aquest punt. D’ara endavant seran únicament els vehicles autoritzats i d’emergències els que podran accedir al barranc.

El tancament oficial del paratge als vehicles tindrà lloc aquest dijous 19 de desembre. La població té diversos punts en els que qualsevol visitant del parc pot aparcar. Al casc urbà hi han diferents punts, com el Parc de les Hortes, des d’on es pot accedir a peu tant al Molí de Paper com al propi Barranc dels Molins.