Home Alcoi Alcoi activa una campanya pel benestar dels gossos de la ciutat durant...

Alcoi activa una campanya pel benestar dels gossos de la ciutat durant el Nadal

570
0
SHARE

Milers de persones a una ciutat com Alcoi tenen una mascota, i una gran part d’elles són gossos. Aquests animals requereixen d’una sèrie d’atencions que les fan dependents dels seus propietaris per a desenvolpar la seua vida amb normalitat. Ara que arriba el Nadal, amb molts dies lliures i de no estar a casa -com ocorre en estiu-, moltes mascotes corren el risc de veure minvats els seus cuidats.

Per això, des de l’Ajuntament d’Alcoi han llançat una campanya per a informar als propietaris de gossos de les condicions mínimes per a la seua supervivència. La tinença d’animals està regulada per llei, pel que son diversos els condicionants que els propietaris de gossos han de tenir en compte. Ara, l’Ajuntament d’Alcoi ha llançat una campanya per a informar-los d’aquestes condicions cara a les dates nadalenques.

Es farà mitjançant l’edició de 500 fullets informatius que seran distribuïts pels centres veterinaris i les botigues especialitzades en mascotes de la ciutat. En ells es parla de com han de ser tratats els gossos a la ciutat en diferents sentits: salut, alimentació, exercici, educació o higiene són alguns dels punts en els que incideix aquesta campanya. L’eslògan que la identifica resa: ‘El teu animal és el teu amic’.