Home Destacats Els veïns del Centre Històric d’Onil trauran les reunions al carrer per...

Els veïns del Centre Històric d’Onil trauran les reunions al carrer per a fer partícip al barri de la seua problemàtica

0
SHARE

El Casc Antic de la vila d’Onil -com sòl ocórrer a la immensa majoria dels barris antics de cada localitat- és la zona més degradat del casc urbà. Els seus edificis són dels més antics de la localitat, molts dels quals es troben deshabitat i, per tant, degradant-se amb el pas del temps. Cosa que ha provocat que molts d’ells hagen hagut de ser perimetrats amb tanques per a evitar perills per a vehicles i vianants per fallida d’alguna de les seues parts.

És un dels temes principals que aborda l’Associació de Veïns del Centre Històric, que aquesta passada setmana ha dut a terme encontres amb tant amb el Consell Assessor per a recuperar el barri com amnb l’Ajuntament. En totes dos reunions s’han posat de relleu alguns dels principals problemes del barri, com els perills de fallida d’alguns immobles, l’obligació de retirar els cables de les façanes o la multiplicació de tanques a diferents superfícies de la zona.

A més, els veïns trauran al carrer les futures assemblees del col·lectiu. Una mesura pensada per a cridar als veïns a participar d’aquesta associació, pensada per a accelerar la solució als problemes del Casc Antic colivenc. Es duran a terme d’ara endavant a la Plaça de la Malva, un dels racons emblemàtics del barri.