Home Alcoi Els pensionistes convoquen una protesta contra la privatització de les pensions a...

Els pensionistes convoquen una protesta contra la privatització de les pensions a la Bandeja d’Alcoi el proper 29 de maig

0
SHARE

Ja porten mesos alertant del que pot passar en el futur immediat amb les pensions a un Estat com l’espanyol. Jubilats i pensionistes creuen que les pensions -les actuals però, sobre tot, les futures- estan en perill. Asseguren haver detectat una corrent privatitzadora en aquest sentit que pot minvar les pensions que reben ells i rebran les futures generacions. Cosa que tindria uns efectes catastròfics sobre les classes mitges.

Segons argumenten les plataformes de pensionistes, el Govern ha acceptat les condicions de Brussel·les a l’hora de desviar cotitzacions del sistema de pensions actuals cap a altres privats i gestionats -al menys en part- per les pròpies empreses. Es tractaria d’una de les conseqüències dels préstecs per a fonamentar la recuperació econòmica després de la pandèmia de la Covid19.

La protesta està convocada el proper dissabte 29 de maig a ciutats de tota Espanya, però a Alcoi es durà a terma a la Plaça d’Espanya -popularment coneguda com a ‘Bandeja’-. A ella està cridada tota la societat, ja que, tal i com afirmen els jubilats, els joves de hui seran els pensionistes del demà. La concentració començarà a partir de les 12.30 del migdia.