Home Cocentaina Els veïns presenten més de 3.000 signatures per a demanar l’aturada de...

Els veïns presenten més de 3.000 signatures per a demanar l’aturada de la nova benzinera a Cocentaina

502
0
SHARE

El veïnat està mobilitzant-se de form creixent contra el projecte per a instal·lar una benzinera en l’eixida de Cocentaina cap a Alcoi. Abans de l’estiu, els veïns ja van mostrar el seu rebuig a una infraestructura que s’ubicaria entre centres educatius i de persones adultes, un hotel i prop del poliesportiu contestà i de les faldes de la Serra Mariola. El projecte compta també amb la negativa de l’Ajuntament de Cocentaina, tot i que, legalment, la promotora pot executar-lo.

Per a mostrar la seua repulsa a la nova benzinera, els veïns contestans han aconseguit reunir més de 3.000 signatures que demanen al Consistori que ature el projecte. Un fet al que ja s’ha compromès des de fa mesos l’equip de govern contestà, però sense incórrer en cap delicte degut als permisos legals de la promotora. Les signatures recollides mostren el suport veïnal a l’hora d’aturar un projecte que suposaria la instal·lació de la setena benzinera a la localitat.

El projecte inclou la creació de dipòsits amb capacitat per a 70.000 litres de combustible. A ells caldria sumar l’augment del trànsit rodat a la zona i la possibilitat de comptar amb gasos o emisions que els veïns consideren perjudicials per a la seua salut. Per això, amb la presentació de les més de 3.000 signatures insten a l’Ajuntament a oposar-se de forme ferma a un projecte que ja compta amb jurisprudència en contra.