Home Alcoi Els visitants del Cementeri d’Alcoi per Tots Sants hauran de demanar cita...

Els visitants del Cementeri d’Alcoi per Tots Sants hauran de demanar cita prèvia per a evitar massificacions

1368
0
SHARE

Entre les jornades del 26 d’octubre a l’1 de novembre, els cementeris de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla concentraran un gran nombre de visites. El darrer d’aquests dies és aquell en que es celebra la festivitat de Tots Sants, on milers de veïns de cada població acudeixen al camp sant per a visitar als seus éssers volguts que ja no es troben entre elles.

En les circumstàncies actuals, les concentracions de persones són altament desaconsellables per a impedir més contagis per coronavirus. És per això pel que l’Ajuntament d’Alcoi ha decidit instaurar la cita prèvia per a escalonar les visites al cementeri alcoià. S’estableixen aixi diferents horaris per a evitar aglomeracions de persones en una mateixa localització, on a més existiran elements de protecció contra la Covid19, com gel hidroalcohòlic. L’ús de la mascareta continuarà sent obligatori.

La cita prèvia permetrà regular la quantitat de persones que passen cada dia entre el 26 d’octubre i l’1 de novembre per a visitar el Cementeri d’Alcoi. Està prevista que la quantitat màxima de persones diàries al camp sant de la ciutat dels ponts ronde les 4.000. Totes elles accediran al cementeri de manera escalonada i creuant-se amb la mínima gent possible.