Home Castalla Emilio Yeste, dels Maseros, és el nou president de l’Agrupació de Comparses...

Emilio Yeste, dels Maseros, és el nou president de l’Agrupació de Comparses de Castalla

0
SHARE

L’Agrupació de Comparses de Moros i Cristians de Castalla i l’Ajuntament de Castalla han tingut durant els darrers mesos diversos enfrontaments que han provocat una certa escisió entre el món de la Festa i el de la gestió municipal. Tant és així que l’Alcalde, Antonio Bernabeu, va assolir temporalment les funcions com a president de la gestora que conduïa l’ens. Una situació que ha acabat aquest passat cap de setmana amb un nou procés electoral que ha permès enllestir una nova Junta Directiva que comande l’ens encarregat d’organitzar els Moros i Cristians de la capital de la Foia.

Les votacions -dutes a terme a la seu de l’agrupació de comparses- han comptat amb totes les mesures de seguretat contra la pandèmia de la Covid19. Tot per a elegir al que serà des d’ara el nou president dels festers castelluts. És Emilio Yeste, integrant de la Comparsa Maseros de la ciutat, que ha sigut elegit com a màxim responsable de l’ens.

Yeste ha rebut la felicitació del món de la Festa castelluda i s’enfronta a una de les èpoques més difícils dels Moros i Cristians degut a la pandèmia. Amb els festejos suspesos per segon any consecutiu, una de les primeres tasques del nou president serà mantenir viva la flama dels Moros i Cristians castelluts després de 2 anys consecutius sense poder traure al carrera les Festes més esperades per la immensa majoria de les localitats de l’interior alacantí.