Home Alcoi Podem aposta per recuperar el patrimoni industrial i històric d’Alcoi

Podem aposta per recuperar el patrimoni industrial i històric d’Alcoi

1041
0
SHARE

Podem aposta per la restauració prioritària del patrimoni cultural i històric, com element referent de la cultura autòctona de la ciutat d’Alcoi.

Segons afirma la candidata de Podemos a l’Alcaldia d’Alcoi, Naiara Davó, “la conservació del patrimoni industrial i històric d’Alcoi és imprescindible perquè ens arrela i ens dona sentit de comunitat. No es pot entendre Alcoi sense el seu teixit industrial, sense les fàbriques i les obreres i obrers que allí treballaven. Sense la burgesia industrial”.

Continua dient que, “a Alcoi tenim el llit del riu ple de les antigues fàbriques industrials que s’estan caent. No ens podem permetre deixar perdre un patrimoni industrial extraordinari i únic en aquesta zona. Tot i que s’ha fet algun pas, cal fer una aposta valenta, dins les polítiques culturals i turístiques municipals i autonòmiques, i treballar conjuntament amb les institucions públiques superiors perquè no desaparega”.

Conclou dient que, “cal reivindicar la identitat cultural d’Alcoi, i això passa per continuar recuperant de forma decidida i posant en valor el nostre nombrós patrimoni, incrementant els fons públics i buscar i donar suport a iniciatives particulars”