Home Alcoi Es presenta a Alcoi una nova plataforma per als artistes musicals de...

Es presenta a Alcoi una nova plataforma per als artistes musicals de la ciutat

74
0
SHARE

Aquest matí ha tingut lloc a Alcoi la presentació de la nova plataforma per als artistes musicals de la ciutat: agcb Alcoi Glocal Culture Broadcast.

Aquesta plataforma representa la música, la cultura i les persones. Per a això intentaran donar veu a tota mena d’artistes i propostes amb l’ambició d’explorar i unir la rica diversitat que forma la música contemporània. Els seus valors són la tolerància, el respecte i la inclusió per a tothom.

En AGCB comptaran amb la gravació de concerts en directe, sessions en streaming, entrevistes i monogràfics per a la seua difusió en format vídeo i podcast a la web pròpia i xarxes socials.

A més recolliran i donaran veu a la infinitat d’escenes que existeixen en l’actualitat tant a nivell local com internacional i els esdeveniments que sorgisquen.

Pensen en una nova forma de consumir continguts musicals que s’imposa clarament: concerts en directe gravats amb so impecable i una estètica potent, a càrrec d’artistes acuradament seleccionats com a base del projecte, a més de les sessions o mixtes tapes i els podcasts .