Home Destacats La Diputació d’Alacant concedeix a Ibi 127.472,11 euros en ajudes per minimitzar...

La Diputació d’Alacant concedeix a Ibi 127.472,11 euros en ajudes per minimitzar l’efecte covid a les empreses

514
0
SHARE

Dins de la convocatòria d’Ajudes econòmiques que minimitzen l’impacte econòmic que la Covid-19 està suposant per a Pimes, Micropymes, xicotets empresaris autònoms i professionals, anualitat 2021.

De les 125 les sol·licituds presentades a l’Ajuntament d’Ibi, 114 han estat les aprovades finalment per poder rebre l’ajuda de la convocatòria que la Diputació d’Alacant realitzava el passat mes de juny per a la concessió d’ajudes econòmiques que minimitzin l’impacte econòmic que la Covid -19 està suposant per a Pimes, Micropymes, petits empresaris autònoms i professionals d’Ibi per a l’anualitat 2021.

L’import global de les ajudes ascendeix a 127.472,11 euros, de manera que cada sol·licitud rebrà una mitjana de 1.118 euros, que els permetrà sufragar part de despeses corrents, tal com s’estableix en les condicions de la convocatòria.

D’altra banda, la Diputació ha publicat una nova convocatòria d’ajudes, les TEN21, destinades a les Pimes, Micropymes, petits empresaris autònoms i professionals d’Ibi de el sector Turisme, en el qual s’inclouen oci, hostaleria, allotjaments reglats, agències de viatge i oferta receptiva així com guies i empreses de turisme actiu.

Per a aquesta nova convocatòria, les persones i empreses interessades hauran de presentar les sol·licituds a través d’ibi.sedipualba.es, fins al mateix 20 de setembre. La quantia màxima subvencionable és de 500 euros per persona autònoma, pime o micropime, i de 100 euros per cada treballador al càrrec.