Home Alcoi Es realitzen controls preventius per evitar incendis al terme municipal d’Alcoi

Es realitzen controls preventius per evitar incendis al terme municipal d’Alcoi

0
SHARE

Durant el cap de setmana, els cossos de seguretat de la ciutat, de manera coordinada, van realitzar un control preventiu en carreteres secundàries i altres vies de trànsit del terme municipal de la ciutat amb la intenció de prevenir possibles incendis forestals. Als últims dies, la ciutat ha sofert un total de cinc conats d’incendi sense conseqüències greus en diferents zones, la investigació dels quals segueix en marxa per part de la Policia Local. Des del Consistori es pretén, amb aquests controls, extremar les precaucions
Els controls per part dels cossos de seguretat continuaran realitzant-se a les vies de trànsit de l’entorn natural d’Alcoi, de manera aleatòria en diferents parts, conjuntament amb les actuacions que es realitzen de manera habitual dins del pla d’actuació per a prevenir incendis forestals.
El regidor de Seguretat, Raül Llopis, recorda la importància de protegir el nostre entorn: “Als últims dies, hem sofert alguns conats d’incendi sense conseqüències gràcies, com sempre, a l’actuació i el treball de tots els cossos de prevenció i de seguretat així com dels voluntaris mediambientals que treballen a la nostra ciutat. Tenim un entorn únic i el risc de foc sempre està present pel que demanem a la ciutadania que extreme les precaucions i que telefonen al 112 davant qualsevol sospita de foc així com, que contacten amb la Policia Local si detecten alguna persona sospitosa en els nostres paratges naturals”.