Home Alfafara Esglai per la desaparició temporal d’un veí d’Alfafara que havia eixit a...

Esglai per la desaparició temporal d’un veí d’Alfafara que havia eixit a passejar als seus gossos

0
SHARE

La nit de dilluns 9 a dimarts 10 d’agost ha estat marcada per la presència de grups de rescat de muntanya dels Bombers a la localitat d’Alfafara. En ella, un home de 51 anys d’edat ha eixit a passejar abans de fer-se de nit als seus gossos en l’entorn de la Partida Pinet de la localitat del Comtat. Una vegada se n’ha anat el sol, la família de l’home ha eixit a buscar-lo sense obtindre resultat, pel que prop de les 2 de la matinada han donat avís al Consorci de Bombers.

El Grup Especial de Resca de Muntanya del cos d’emergències ha sigut l’encarregat d’activar el dispositiu de recerca del desaparegut, al que posteriorment s’han sumat efectius de la Guàrdia Civil. En les tasques han utilitzat tant drons com una unitat canina, encara que cap dels dos equipaments del cos ha aconseguit trobar a l’home durant tota la nit.

No ha sigut fins primera hora del matí quan el propi desaparegut ha aparegut a la seua finca, on estava instal·lat el Comandament Avançat dels Bombers. L’home ha afirmat que, al caure la nit i perdre visibilitat, ha decidit restar refugiat abanes d’emprendre el camí de retorn a casa amb les primeres llums de l’alba. No ha patit cap dany durant la nit i els equips s’han retirat sense novetat.