Inici Muro EU presenta la seua candidatura per a les eleccions municipals a Muro

EU presenta la seua candidatura per a les eleccions municipals a Muro

527
0
COMPARTIR

Aquest divendres 12 d’abril i davant un públic expectant i entusiasta, Esquerra Unida Muro ha presentat a les persones que representaran a l’organització per a les eleccions municipals de finals de maig.

Una llista amb sis cares noves i que barreja experiència i il.lusió , present i futur per a fer front als reptes que presenta un poble amb constant creixement.

L’acte ha comptat amb la presència de Iñaki Pérez i Estefanía Blanes, candidats al Congrés i a les Corts Valencianes respectivament, els quals han convençut i il.lusionat als afiliats amb la seua sentida intervenció.

L’acte ha continuat amb la presentació dels membres integrants de la llista i el nombrós públic assistent ha pogut sentir les seues dissertacions, les quals han posat en valor el significat que hui en dia té ser d’esquerres.

Com a colofó final, l’alcaldable i cap de llista per Esquerra Unida Muro, Gabriel Tomàs, ha desgranat quines seran les línies bàsiques d’actuació de l’organització en cas d’assolir l’Alcaldia.

Paraules com transparència, joventut, participació, remunicipalització de serveis públics, instal.lacions esportives dignes, entre altres, han sonat amb força i ressonaran en l’imaginari col.lectiu en els propers dies al ser pilars fonamentals del programa de la formació d’esquerres.