Home Cocentaina Eugenia De Miguel assoleix també Seguretat Ciutadana a Cocentaina per imcopatibilitat laboral...

Eugenia De Miguel assoleix també Seguretat Ciutadana a Cocentaina per imcopatibilitat laboral de Toni Hernàndez

162
0
SHARE

El Regidor de Seguretat Ciutadana li passarà el testimoni a la regidora i companya de govern Eugenia Miguel, qui a partir d’ara ostentarà aquesta delegació d’alcaldia.

Antonio Hernández ha estat al capdavant de la regidoria des de l’inici d’aquesta legislatura i per motius laborals es veu obligat a cedir la gestió de la seguretat a la Regidora de Fira i Urbanisme. Hernández explica que “en unes circumstàncies tan especials com aquesta pandèmia, la regidoria necessita més temps de dedicació i d’una coordinació diària amb la Policia Local, cosa que pel meu horari de treball fora de l’ajuntament no puc permetre’m. Han estat dos anys de treball intens amb la policia i que ara continuaran amb la gestió de la resta de les meues àrees, focalitzant tot el meu esforç en la negociació de la nova relació de llocs de treball de l’Ajuntament”.

Aquest fet ha motivat que l’Alcaldessa de Cocentaina delegue aquesta competència en Eugenia Miguel, qui treballa en exclusiva per al govern i que “de segur que desenvoluparà una tasca excel·lent en este nou repte”. Per la seua part, la regidora encara aquesta responsabilitat amb molta il·lusió: “posaré tot el meu esforç per què la gestió de la seguretat del nostre poble siga la millor possible amb els recursos humans i econòmics de què disposem”.

Antonio Hernández seguirà al càrrec de les regidories de Cementeri, Pedanies, Personal i Ocupació i Eugenia Miguel sumarà a Fira, Urbanisme i Medi Ambient ara també la de Seguretat Ciutadana.