Inici Educació Èxit de participació i adopcions en la I Fira Onil Adopta centrada...

Èxit de participació i adopcions en la I Fira Onil Adopta centrada en les mascotes

192
0
COMPARTIR

Aquest diumenge, les mascotes han sigut les protagonistes del matí a la vila d’Onil. Desenes de persones s’han concentrat en l’antic recinte firal de la vila de les nines per a participar en la I Fira Onil Adopta. L’esdeveniment té com a epicentre a gossos i gats acollits en les protectores que operen a l’interior de la província d’Alacant. A més, el comerç local relacionat amb aquests animals també ha participat.

Durant tot el matí de diumenge 1 de març, propietaris i mascotes han dut a terme exhibicions, tant de bellesa com d’agilitat i inclús, de menjar. Pèro l’objectiu primordial de l’esdeveniment, que promet tornar a celebrar-se, ha sigut donar visibilitat al paper de les protectores. Inclús ha estat oberta la possibilitat d’adoptar animals que tenen allotjats a les seues instal·lacions.

La I Fira Onil Adopta s’ha tancat amb diverses adopcions, a banda de amb una jornada de convivència entre els amants de les mascotes, tant de la pròpia localitat que les ha acollit com de les que l’envolten.