Inici Alcoià FEDAC amina a la ciutadania de les comarques a apostar pel comerç...

FEDAC amina a la ciutadania de les comarques a apostar pel comerç de proximitat

353
0
COMPARTIR

La Federació d’empreses de L’Alcoià i El Comtat–FEDAC- anima a la ciutadania a confiar en el Comerç de proximitat de les comarques, que està absolutament preparat per a atendre els seus clients amb totes les garanties de seguretat que marca el protocol sanitari.
Rafa Pérez, president de l’Associació de Comerciants ACECA, associada a FEDAC, ha apel•lat als ciutadans a confiar en el comerç de proximitat de totes les comarques. Segons Pérez, “estem en la línia d’eixida de la Pandèmia, i encara que queda molt per recórrer, la responsabilitat i el bon fer dels comerciants i de la Societat en general ens ha conduït fins a la primera fase en l’escalda cap a la nova Normalitat. El comerç de les comarques està preparat per a atendre els seus clients amb la mateixa qualitat de servei de sempre, però a més complint amb el protocol sanitari i assortint els seus negocis de tots els productes necessaris”.
Pérez no oculta l’esforç que el sector comercial agrupat en *FEDAC ha realitzat en els últims dies per a poder obrir les seues portes amb total garantia. “Hem sigut molt responsables i hem aplicat el sentit comú, complint amb totes les recomanacions de les autoritats sanitàries. És el moment ara de demostrar als nostres clients que el Comerç de Proximitat està a l’altura de les seues expectatives. Estem més que preparats per a atendre’ls”, conclou Pérez.