Inici Sanitat Donat d’alta l’ultim pacient per COVID-19 a l’hospital d´Alcoy

Donat d’alta l’ultim pacient per COVID-19 a l’hospital d´Alcoy

169
0
COMPARTIR

A través del departament de salut d’Alcoi hem pogut conéixer que hui s’ha donat l’alta a l’últim pacient que es trobava ingressat pel coronavirus. Juan Carlos acaba de rebre l’alta després de diverses setmanes greu en l’UCI i una posterior recuperació en planta. Des del departament de salut d’Alcoi apunten que era l’últim pacient ingressat a l’Hospital després de la “primera onada” d’aquesta malaltia.
Des del departament de Salut es preparen ara per a reprendre gradualment l’activitat en consultes externes d’Atenció Primària i Hospital i ens envien un missatge “Ara més que mai ens queda ser responsables i solidaris, la magnitud de la “segona onada” depén de tots. Cadascun de nosaltres ha de posar el seu granet d’arena, i entre tots construir una muralla.”

Juan Carlos ha vencido al Covid19. Tras varias semanas grave en UCI y recuperación en planta, ayer le dimos el alta. Era el último paciente ingresado en el Hospital tras la “primera oleada” de esta enfermedad. Vaya ejemplo de lucha y constancia que nos ha dado.Nos preparamos para reanudar paulatinamente la actividad en consultas externas de Atención Primaria y Hospital. Mucha prudencia, distancia y sentido común.Ahora más que nunca nos queda ser responsables y solidarios, la magnitud de la “segunda oleada” depende de tod@s. Cada uno de nosotr@s debe poner su granito de arena, y entre todos construir una muralla.#EsteVirusLoParamosTodosJuntos.

Publiée par Salud DS Alcoy sur Samedi 16 mai 2020