Home Alcoià FEDAC i UEPAL difonen a Alcoi el 5G, la tecnologia que millorarà...

FEDAC i UEPAL difonen a Alcoi el 5G, la tecnologia que millorarà la competitivitat empresarial

1609
0
SHARE

La interconnexió de tots els elements i la capacitat de donar resposta a qualsevol entrebanc en qüestió de segons és una necessitat per a les empreses. En un mercat globalitzat i ultra competitiu, situar-se en l’avantguarda de les noves tecnologies és quasi sinònim d’èxit. Això ho saben les empreses de l’Alcoià-Comtat, agrupades en la patronal FEDAC, que aquest dilluns 23 han tingut jornada formativa.

Ha sigut al saló d’actes de la Cambra de Comerç d’Alcoi, on els integrants de la patronal de l’Alcoià-Comtat han conegut de primera mà el que els depararà la tecnologia 5G. Es tracta de la màxima velocitat coneguda fins ara al món de les dades mòbils, i que permetrà al trànsit de dades a una velocitat mai abans vista. Per a la patronal, és fonamental que les empreses que la integran estiguen predisposades i preparades per a adaptar-se a la tecnologia 5G.

La jornada s’ha orquestrat en torn a diferents xerrades, a les quals han assisit tant l’Alcalde d’Alcoi, Toni Francés, com el President de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón. Tots dos ens col·laboren en aquesta jornada que també ha valgut per a que l’empresariat de la muntanya conega que a Alcoi ja estan duent-se a terme treballs per a ser pioners en quant al 5G. Una xarxa que l’Ajuntament obrirà al teixit productiu per a facilitar el coneixement de dades dels clients i poder donar resposta a les seues necessitats.